Dings kommer hem

Nästa fredag, den 7 juni, kommer min häst hem! Hon har varit utlånad i 1,5 år till Ronja som läser på Strömsholm ridgymnasium. Det har varit superbra under tiden jag har studerat och varit engagerad i Kårhuset men nu ska Ronja ta studenten och jag pluggar inte längre.

Dings är ett sto f. -08 efter Rascin som jag köpte när hon var 4 år. Hon är fux med bläs och är kanske inte den modernaste modellen. Men hon är en snäll och glad häst.

  • Hästen Dings i ridhuset
  • Dings hoppar ett hinder på tävling
  • Hästen Dings är otålig på stallgången
  • Hästen Dings närbild

Dings och jag har tillsammans tävlat högst 120cm, tyvärr stannade vi ut oss i den klassen, bland annat därför att det stod ett ekipage i vägen för oss när vi skulle hoppa men också eftersom vi ibland blir osäkra, både jag och Dings, och backar av.

Mitt största problem vad gäller osäkerheten har alltid varit avståndet till hindret. Jag tror att jag inte ser ordentligt och känner mig skyldig gentemot hästen för att jag lägger den fel mot hindret och fegar ur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: