Utbildning

Jag känner det lite som att jag gått i skola hela livet – och det har jag nästan. Här är en redogörelse över mina lyckade och mindre lyckade försök till att få en utbildning.

Gymnasiet

Jag gick Naturvetenskapliga programmet med inriktning natur och fördjupning bioteknik på Alléskolan i Hallsberg. Det var en väldigt bra utbildning tyckte jag, jag har alltid varit intresserad av vetenskap och jag ville en gång i tiden bli civilingenjör mot nanoteknik så det passade mig. Tyvärr blev inte betygen tillräckligt bra för det när jag tog studenten 2012 och jag gjorde högskoleprovet flera gånger med bästa resultat 1,3.

Biomedicinsk analytikerprogrammet

Det naturliga steget från bioteknikutbildningen var att läsa till biomedicinsk analytiker på universitetet. Det började jag studera hösten 2013 på Örebro Universitet – jag hade ett uppehåll för att jobba med hästar mellan gymnasiet och universitetet.

Arbetsterapi

En termin läste jag Arbetsterapeutprogrammet. Det var väldigt givande, första terminen var mycket psykologi nämligen.

Retorik och kommunikativt ledarskap

Jag tänkte bara läsa en kurs i retorik men fastnade helt och läste också bikurserna Kommunikativt ledarskap 1 och 2.

Medie- och kommunikationsvetenskap

Jag har läst alla teorikurser i Medie- och kommunikationsvetenskapsprogrammet, det vill säga grundkurs, fortsättningskurs och kandidatkurs. Dessa passar bra ihop med mina kurser i retorik och kommunikativt ledarskap.

%d bloggare gillar detta:
%d bloggare gillar detta: